Reserva la teva entrada

Entrades

Marató Evolution. Súbete al carro.

La Marató, un esdeveniment històric del teixit associatiu del nostre barri, ha d’avançar en el mateix sentit que la nostra societat, i això implica que tots i totes treballem per construir espais comunitaris d’entreteniment i oci que siguin inclusius i plurals.
En aquest sentit, volem agrair la gent que, a l’anterior edició i des de llavors, ens recolzen en la demanda de mantenir una configuració de l’esdeveniment que permeti gaudir-ne a tothom.
En conseqüència, en aquesta edició hem iniciat una campanya amb la qual pretenem convidar al nostre públic a què ens ajudi a fer millor la nostra Marató i que ens acompanyi en la transformació de la cultura humorística d’aquest esdeveniment. Per tot això, els comportaments sexistes, racistes i LGTBIfòbics no seran admesos. Ho fem perquè confiem en què les persones que veniu a la Marató voleu també que en el futur aquest sigui un espai d’entreteniment on qualsevol persona pugui participar-hi, sense sentir-se exclosa o discriminada. Per això us demanem que, en aquesta edició, ens ajudeu posant tota la vostra energia creativa i humor intel·ligent al servei de fer de la Marató un espai lliure de tota forma de discriminació.

 

 

Guanyadors 2022 

Palmarès del Concurs de Curts 2023

Curts premiats de l'edició d'enguany

Finalistes Microrelats’23

Del 23 al 25 de novembre 2023

Programació 2023

Consulta la programació completa de la Marató de Terror 2023

QUÈ ÉS

del 23 al 25 de novembre de 2023

Col·laboradors