IX certamen de microrelats fantàstics i de terror de Sants 2021

 

Ja tenim els finalistes del IX certamen de microrelats, i en breu donarem a conèixer els guanyadors.

 

Finalistes microrelats en català

Finalistes microrelats en castellà

 


Bases del IX certamen de microrelats fantàstics i de terror de Sants 2021

 1. El certamen és obert a qualsevol persona que hi vulgui participar.
 1. La participació en el certamen comporta acceptar aquestes bases.
 1. Les obres que s’hi presentin poden estar escrites en català o en castellà.
 1. No es poden presentar més de dues obres per persona.
 1. Aquestes han de ser originals i inèdites: no poden haver estat premiades ni publicades.
 1. Les obres s’escriuran en tipus de lletra Arial (o similar), cos 12 i a doble espai.
 1. L’extensió màxima de cada microrelat és de 200 paraules (el títol també forma part del microrelat). Tanmateix s’accepten proses poètiques, micropoemes, o poemes amb la mateixa extensió màxima sempre que respectin la base 8.
 1. Els microrelats hauran de proposar un conflicte que es resolgui amb la major economia de mitjans. Hauran d’orientar-se dins de la literatura fantàstica, terror o ciència ficció.
 1. El guanyador del premi al millor microrelat en català s’emportarà 200 €, i el guanyador del millor microrelat en castella: 200 €. S’aplicarà la retenció fiscal que marca Hisenda, d’acord amb la legislació vigent.
 1. Els enviaments es faran a la adreça:microrelatsmarato@gmail.com, amb l’assumpte: “IX Certamen de microrelats fantàstics i de terror de Sants”. No s’escriurà res en el missatge. Tan sols s’adjuntaran dos documents en pdf: el microrelat del concursant amb el títol de l’obra seguit del pseudònim, i un altre document anomenat “plica” on hi constaran les dades personals de l’autor/a: títol, pseudònim, nom i cognoms, data de naixement, adreça, email de contacte i telèfon.
 1. Tots els participants han de presentar-se amb pseudònim. El fet de ser reconegut per algun membre del jurat el desqualifica.
 1. La data màxima d’entrega serà el 10 de setembre d’enguany.
 1. El Jurat format per membres de l’organització del festival, presidit per l’autor Ferran Escrig Parés, determinarà la categoria única de guanyador en català i castellà, així com dos finalistes a mode de reconeixement. Es reservarà el dret a considerar desert un premi o a fer-ne menció especial. Les seves decisions són inapel·lables.
 1. El Jurat no mantindrà correspondència amb els participants durant el procés de selecció.
 1. Totes les obres seleccionades es donaran a conèixer el 8 de novembre del 2021, a la nostra pàgina web:www.cotxeres-casinet.cat/marato
 1. El veredicte del Jurat es farà públic durant l’actual Marató de Cinema Fantàstic i Terror de Sants i es publicarà a la web.

 


Edicions anteriors

 

          

           

Vols contactar amb nosaltres?

Contactar