Pau sense treva

“Pau sense treva” va néixer fa vint-i-vuit anys per tal de crear un nou espai de lleure per als infants, i alhora difondre una sèrie de valors socials com la tolerància, diversitat, integració i la solidaritat.

Aquest any, la programació conté dos espectacles infantils al Teatre del Casinet i el campament reial del dia 4 de gener a l’Auditori de Cotxeres.

Preu: 3 € (entrada gratuïta fins als 2 anys).

 


El dia 4 de gener serà el dia gran de la Pau, amb les següentas activitats:

 

De 10 a 14 i de 16 a 20 h

Pau Sense Treva torna a l’Auditori de les Cotxeres de Sants, on les famílies podran gaudir del recorregut pel poblat reial, mentre a la Plaça Bonet i Muixí, al Ptge. Fructuós Gelabert i voltants, els tallers i les activitats organitzades per les entitats seran les protagonistes.
Activitat gratuïta

Per a totes les edats

 

Auditori de Cotxeres: Campament reial.

Plaça Bonet i Muixí i voltants: Tallers de manualitats, concurs de dibuix, taller de ràdio, recollida de joguines, rocòdrom, ciclisme, futbol, escacs, jocs de taula i d’enginy , tallers de foc i de dansa i molt més!

 

Amb actuacions de la Coral Sant Medir.


A les 18 h xocolatada a càrrec de Sants3Ràdio.

A les 19 h Actuació dels Castellers de Sants.

A les 20.30 h correfoc a la plaça Bonet i Muixí a càrrec dels Diables de Barrufet.

 

 

Agraïm la participació de:

ASSOC. LÚDICA SANTS NIGGURATH; CASTELLERS DE SANTS; COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS; LUDOTECA D’OLZINELLES; SANTS 3 RÀDIO / EL 3.CAT; MERCAT NOU MAGÒRIA; CLUB CICLISTA CATALUNYA-BCN; APRENEM COMPARTINT; CATALUNYA ESCACS CLUB; FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE SCRABBLE EN CATALÀ;  ASSOC. MULTICULTURAL AYACUCHO PERÚ BARCELONA 2020; CORAL ANT MEDIR; DIABLES DE BARRUFET; GUSPIRES DE SANTS; AREDI; UEC SANTS i ACTIVIJOC.