POL PEIRÓ
“Arrels”

Del 31 d’agost al 25 de setembre.


Arrels és una invitació pictòrica a posar damunt la superfície del llenç allò que habitualment resta en la més absoluta profunditat. Sempre he pensat que l’abstracció, per ser comunicativa, càlida i emocional, hauria de remetre’s a la particularitat de les coses profundes. L’abstracció és una autoanàlisi exhaustiva i rigorosa traduïda en obra plàstica, que en aquest cas esdevé únicament el mitjà per explicar la pròpia història. I en aquest moment de la meva vida, les arrels m’han ajudat a veure que precisament allò que no es veu al primer cop d’ull és allò que ens defineix i ens condiciona de manera més significativa. És per això que he volgut donar visibilitat a aquelles arrels que mai veiem.

Parlo de les arrels d’un mateix. De l’entramat de relacions que ens configuren. De les petites ramificacions que ens connecten amb la terra. De la fermesa de la branca fràgil i de les processons que van per dins mentre per fora traiem pit i propiciem l’encontre amb els nostres destins.

He procurat mirar endins amb valentia i n’he extret aquestes arrels laberíntiques. Espero que les gaudiu tant com jo he gaudit fent-les.”

Dia: 31/08/2021

Hora: 10h

Lloc: Aparador del Casinet